Case Hart van Noord-Holland

Achtergrond

We hebben bijna een week lang opnames gemaakt in Alkmaar, gericht op twee specifieke doelgroepen - plezierzoekers en inzichtzoekers. Onze focus lag op het vastleggen van de unieke aspecten van Alkmaar en haar regio.

De Aanpak

Samen met Hart van Noord-Holland hebben de doelgroepen geanalyseerd om inzichtelijk te krijgen welke locaties en bezienswaardigheden de moeite waard waren om langs te gaan. De video's benadrukten de unieke verkoopargumenten (USP's) van Alkmaar, met speciale aandacht voor cultuurhistorie, diversiteit in landschap en winkelervaringen. Het uiteindelijke doel was om films te creëren die zowel boeiend als informatief zijn. We hebben beelden gedraaid die gebruikt konden worden om de schoonheid en diversiteit van Alkmaar te laten zien, waardoor potentiële bewoners en bezoekers werden aangetrokken.

Arcu vitae elementum curabitur vitae nunc. Nulla facilisi nullam vehicula.

Resultaten

USP's van Alkmaar Visueel gemaakt

Door de focus op cultuurhistorie, diversiteit in landschap en winkelmogelijkheden, hebben we de unieke verkoopargumenten van Alkmaar benadrukt en extra uitgelicht.

Verhoogde bewustzijn

De cityfilms worden getoond op de website van Alkmaar Prachtstad, bij de VVV, in hotelkamers, op social media en de campagnes.

Toekomstige bewoners & bezoekers enthousiast gemaakt

De films hebben potentiële bewoners en bezoekers kennis laten maken met Alkmaar, hun nieuwsgierigheid gewekt en hen enthousiast gemaakt.

1 Comment

  • Devon Riggs

    Massa eget egestas purus viverra acc umsan. Massa eget.

Comments are closed.