Ons verhaal

Het begin

In 2017 werkten Tom en Danny voor het eerst samen aan een project voor LaCie, een bekende fabrikant van externe hardeschijven. 

In 2018 produceerden ze samen een muzikale webserie genaamd de Waves Sample Contest met Ben Liebrand.

In de periode hierna hebben Tom en Danny op tal van producties samengewerkt, van documentaires voor TV, tot flitsende social media campagnes voor A-merken.

Inmiddels werd de samenwerking zo intensief, dat het logischer werd om gezamenlijk naar buiten te treden.

Onder de naam Cine Chefs hebben we onze krachten gebundeld!

Werkplezier

Uiteraard zetten we ons in om een eindproduct op te leveren dat de verwachtingen van onze klanten overstijgt. We hebben echter gemerkt dat klanten ons zijn gaan waarderen om zaken die niet eens zoveel met het eindproduct te maken hebben. 

Dit heeft ons doen beseffen dat een fijne samenwerking om zoveel meer draait dan alleen het eindproduct.

We hebben daarom besloten om nog actiever te investeren in het bouwen van langdurige samenwerkingen met onze klanten. Want ja: het eindproduct moet steengoed zijn, maar een goede (zakelijke) relatie bouw je op van mens tot mens.

Dat betekent dat we onze klanten graag leren kennen. En dan bedoelen we niet (alleen) de logo’s, de diensten en de producten, maar vooral ook de mensen als persoon.

Bouwen aan langdurige relaties

In de praktijk is er tijdens werktijd natuurlijk niet altijd ruimte / tijd om elkaar persoonlijk goed te leren kennen. We willen natuurlijk ook gewoon efficiënt aan de slag om samen tot een goed eindproduct te komen.

Daarom organiseren we regelmatig off-work activiteiten met en voor onze klanten, zodat we elkaar op een informele manier beter leren kennen. Dan hoeft het even niet over de producties te gaan, maar juist om het creëren van toffe gedeelde ervaringen en verhalen.

a

Awards & Recognitions

Project Tactics And Strategies

Morbi leo urna molestie at. Enim praesent elementum facilisis leo vel fringilla est. Nisl nunc mi ipsum faucibus.

a