Augmented Reality

Van idee naar succesverhaal

Er is weinig zo vervelend als wanneer je vol enthousiasme je nieuwe podcast publiceert – en er vervolgens slechts 4 mensen hebben gekeken of geluisterd. Toch gebeurt dit vaak. Ga daarom goed voorbereid aan de slag – en voorkom de teleurstelling.

Wat is augmented reality?

Augmented Reality (AR) is de innovatieve technologie die je wereld verrijkt met digitale lagen. Met AR creëer je een interactieve en meeslepende ervaring die je doelgroep volledig onderdompelt in jouw merk. Of het nu gaat om interactieve productdemonstraties, virtuele tours of boeiende marketingcampagnes, AR maakt het mogelijk.

Why us?

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, produceren en verspreiden van AR belevingen. We hebben heel wat moois mogen maken. Kijk zelf maar!

We werken met

Waarom is een AR interessant?

In een tijd waarin de aandacht van consumenten schaars is, biedt AR een unieke manier om op te vallen. Het trekt niet alleen de aandacht, maar zorgt ook voor een diepere betrokkenheid en een onvergetelijke merkervaring. Door de kracht van AR in te zetten, onderscheid je je van de concurrentie en creëer je memorabele momenten die bijblijven.

Het process

Concept ontwikkeling

We duiken diep in jouw merk, doelen en doelgroep om een creatief en doeltreffend idee te ontwikkelen. Samen brainstormen we, schetsen we ideeën en werken we een uniek concept uit dat perfect aansluit bij jouw visie.

Edit

In de edit komt alles samen. We knippen en plakken de beste beelden, voegen toffe muziek en coole effecten toe, en zorgen dat het echt een beleving wordt. Dit is het moment waarop alle techniek samenkomt en wat moois vormt.

Vomar EK-campagne 2024
Productie

Nu begint het echte werk! Tijdens de productiefase brengen we het concept tot leven. We regelen alles, van locaties tot camera’s, zodat jij achterover kunt leunen en genieten. Wij zorgen ervoor dat de vertaling nu ook op beeld mooi wordt vastgelegd.

Distributie

Tijd om de beleving te delen met de wereld! Meestal gekoppeld aan een app, smartphone of tablet pakken en de beleving doet de rest.

Wat klanten over ons zeggen

Bob Kamp
Maters Transport

Vanuit Maters Huissen samen mogen werken met Danny en Tom. Geweldige, creatieve gasten en communicatie verliep soepel. Konden voldoen aan al onze wensen en het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen!

Emiel Driesten
Koffiestation

Geweldige filmmakers. Erg aangename werkhouding, meedenkend en professioneel. Heldere en snelle communicatie. Prachtig eindresultaat, super tevreden!

Jordie Sparidaans
Wienerberger

Een videograaf binnen de (maak-)industrie vraagt écht wat anders dan een reguliere videograaf! Het vraagt inlevingsvermogen, passie en toegankelijkheid. Dit alles beheerst Tom en dat maakt hem voor ons dé ideale videograaf om onze volledige geautomatiseerde werkprocessen inzichtelijk te maken. Dienstverlenend ten top! Dank Tom.

Olivier Sulzer
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Tom is een topper, ik beveel hem van harte aan! Hij is van alle markten thuis en kan een productie van A-Z doen. Hij denkt creatief mee, is geduldig, flexibel, professioneel, biedt veel ruimte voor feedback en heeft voor onze promofilm over Ethiopië een geweldig eindproduct afgeleverd. Niet twijfelen, meteen boeken!

Thomas Meijer
TRAIDE

It was a pleasure working with Cine Chefs due to their relaxed personality, professionalism and good eye for what works on camera and what doesn't. What I especially appreciated was their involvement in directing the film - they did not just do as they were told, but actively thought along how to shape the entire film.

Cris Gonzalez
Mavitec

Cine Chefs is a really great partner and I just can’t wait to see where he can take us in the near future.

Ruud & Mignon
Mindgains

Super fijn geholpen door Danny en Tom. Niet alleen super goed in hun vak omtrent video en marketing maar ook zeker in het meedenken binnen onze content. Dank mannen!

Ready to take the leap?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!