Recruitment film

Van idee naar succesverhaal

Er is weinig zo vervelend als wanneer je vol enthousiasme je nieuwe podcast publiceert – en er vervolgens slechts 4 mensen hebben gekeken of geluisterd. Toch gebeurt dit vaak. Ga daarom goed voorbereid aan de slag – en voorkom de teleurstelling.

Wat doet een goede recruitment video?

Het laat potentiële medewerkers een kijkje nemen achter de schermen, toont de bedrijfscultuur en laat zien waarom werken bij jullie zo geweldig is. Met een vleugje humor, inspirerende verhalen en echte gezichten van collega's, creëert zo'n film een positieve en aantrekkelijke eerste indruk. Hierdoor voelen kandidaten zich meteen verbonden en gemotiveerd om deel uit te maken van het team. Het is de perfecte mix van entertainment en informatie die je helpt om talent aan te trekken en te behouden!

Why us?

 

 

Wij hebben ervaring in het bedenken, produceren en verspreiden van recruitment films in verschillende branches. We hebben heel wat moois mogen maken. Kijk zelf maar!

We werken met

Het juist inzetten van video, helpen wij bij.

Wij helpen bedrijven om hun recruitmentfilms op een toffe manier in te zetten. Met onze tips en tricks zorgen we dat je film niet alleen leuk en inspirerend is, maar ook de juiste mensen aantrekt. Samen maken we van je recruitmentfilm een echte hit, zodat potentiële medewerkers meteen zin krijgen om bij jullie aan de slag te gaan!

Het process

Concept ontwikkeling

We duiken diep in jullie probleemstelling, kijken naar de employer branding en maken op basis daarvan samen een plan van aanpak. Wij bedenken hierbij een concept wat aansluit bij jullie als bedrijf en er echt voor zorgt dat jullie dat uitstralen waar jullie voor staan.

Edit

In de edit komt alles samen. We knippen en plakken de beste beelden, voegen toffe muziek en coole effecten toe, en zorgen dat het echt een beleving wordt. Dit is het moment waarop alle techniek samenkomt en wat moois vormt.

Vomar EK-campagne 2024
Productie

Nu begint het echte werk! Tijdens de productiefase brengen we het concept tot leven. We zorgen ervoor dat het personeel zich op hun gemak voelt en dat voor hen deze productie ook een feestje is. Op die manier zit de energie er goed in en zorgen wij dat dit over komt op beeld.

Distributie

Tijd om het te delen met de buitenwereld. De logische stappen zijn natuurlijk het delen op jullie website en eventuele werkenbij pagina, maar ook de social kanalen mogen niet ontbreken!

Wat klanten over ons zeggen

Bob Kamp
Maters Transport

Vanuit Maters Huissen samen mogen werken met Danny en Tom. Geweldige, creatieve gasten en communicatie verliep soepel. Konden voldoen aan al onze wensen en het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen!

Emiel Driesten
Koffiestation

Geweldige filmmakers. Erg aangename werkhouding, meedenkend en professioneel. Heldere en snelle communicatie. Prachtig eindresultaat, super tevreden!

Jordie Sparidaans
Wienerberger

Een videograaf binnen de (maak-)industrie vraagt écht wat anders dan een reguliere videograaf! Het vraagt inlevingsvermogen, passie en toegankelijkheid. Dit alles beheerst Tom en dat maakt hem voor ons dé ideale videograaf om onze volledige geautomatiseerde werkprocessen inzichtelijk te maken. Dienstverlenend ten top! Dank Tom.

Olivier Sulzer
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Tom is een topper, ik beveel hem van harte aan! Hij is van alle markten thuis en kan een productie van A-Z doen. Hij denkt creatief mee, is geduldig, flexibel, professioneel, biedt veel ruimte voor feedback en heeft voor onze promofilm over Ethiopië een geweldig eindproduct afgeleverd. Niet twijfelen, meteen boeken!

Thomas Meijer
TRAIDE

It was a pleasure working with Cine Chefs due to their relaxed personality, professionalism and good eye for what works on camera and what doesn't. What I especially appreciated was their involvement in directing the film - they did not just do as they were told, but actively thought along how to shape the entire film.

Cris Gonzalez
Mavitec

Cine Chefs is a really great partner and I just can’t wait to see where he can take us in the near future.

Ruud & Mignon
Mindgains

Super fijn geholpen door Danny en Tom. Niet alleen super goed in hun vak omtrent video en marketing maar ook zeker in het meedenken binnen onze content. Dank mannen!

Ready to take the leap?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!