Jetstone Deurne

Achtergrond videoproductie

Jetstone is een van de grootste producenten van keukenbladen. De sterke groei van het bedrijf gaat gepaard met een doorlopende vraag naar geschikt en gekwalificeerd personeel. Om potentiële kandidaten een goede indruk van de werkzaamheden en de collega’s te geven, is besloten een reeks vacaturevideo’s te produceren. Het onderliggende doel: informele, maar toch professionele video’s produceren die de gezelligheid en onderlinge collegialiteit benadrukken.

De aanpak

We hebben daarom de menselijke kant van het bedrijf extra onder de aandacht gebracht. Een beetje humor en vaak het verwerken van een aantal bloopers zorgde voor dit effect. De opzet van de video's waren de interviews als basis in combinatie met ondersteunende beelden van de daadwerkelijke taken van die gene binnen de specfieke functies. We betrekken steeds twee collega's bij de video's om het dynamisch te houden en eventuele verschillen in de taken te kunnen highlighten.

De resultaten

a
Verbeterde zichtbaarheid

De video's zijn op verschillende social kanalen gedeeld. De zichtbaarheid van Jetstone als bedrijf en hoe zij te werk gaan is aanzienlijk gestegen.

a
Natuurlijk filter
sollicitanten

Mensen die nu solliciteren zijn veel gerichter opzoek. Ze weten al een beetje wat ze kunnen verwachten qua taken en hoe de werksfeer en omgeving zijn.

a
Trots en
visite kaartje

Naast het feit dat het een mooi visitekaartje is van Jetstone, merkte we ook dat veel personeel erg trots is op het bedrijf waar ze voor werken. Dit stimuleerde mond op mond reclame.

Keeping Track Of Our New Projcts

Web Design
Marketing
Development
UI/UX

Awarded Projects - Explore Now

Ruud & Mignon
Mindgains

Super fijn geholpen door Danny en Tom. Niet alleen super goed in hun vak omtrent video en marketing maar ook zeker in het meedenken binnen onze content. Dank mannen!

Cris Gonzalez
Mavitec

Cine Chefs is a really great partner and I just can’t wait to see where he can take us in the near future.

Thomas Meijer
TRAIDE

It was a pleasure working with Cine Chefs due to their relaxed personality, professionalism and good eye for what works on camera and what doesn't. What I especially appreciated was their involvement in directing the film - they did not just do as they were told, but actively thought along how to shape the entire film.

Olivier Sulzer
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Tom is een topper, ik beveel hem van harte aan! Hij is van alle markten thuis en kan een productie van A-Z doen. Hij denkt creatief mee, is geduldig, flexibel, professioneel, biedt veel ruimte voor feedback en heeft voor onze promofilm over Ethiopië een geweldig eindproduct afgeleverd. Niet twijfelen, meteen boeken!