Ministerie van Buitenlandse Zaken

Achtergrond "Dutch presence"

Ethiopië is enorm belangrijk voor de Nederlandser economie. Wij importeren onwijs veel. Niet alleen koffie, maar ook stekjes, planten en groenten & fruit om er een paar te noemen. Het belang hiervan is niet altijd even duidelijk. Het doel van de film? Nederlandse bedrijven in het zonnetje zetten en het aantrekkelijker maken voor Nederlandse bedrijven om zich te vestigen in Ethiopië.

De aanpak

We begrepen dat een traditionele benadering van werving niet voldoende zou zijn om de juiste talenten aan te trekken. Daarom hebben we besloten we een reeks video's te ontwikkelen die de kern van het bedrijf en de dagelijkse taken van diverse functies belichten. 1. Functiegerichte Video's: Voor functies waarvoor vacatures open stonden, hebben we op maat gemaakte video's gecreëerd waarin medewerkers hun dagelijkse taken en verantwoordelijkheden deelden. Dit gaf kandidaten een diepgaand inzicht in de functie-eisen en de bijbehorende uitdagingen. 2. Plant Tour Video's: We hebben een reeks video's gemaakt die een virtuele rondleiding door de verschillende bedrijfslocaties mogelijk maken. Hiermee kregen potentiële kandidaten een authentiek beeld van de werkomgeving, de geavanceerde technologieën en de algehele sfeer van het bedrijf.

De resultaten

a
Versterkte bedrijfscultuur

De functiegerichte video's verhelderden de verwachtingen en taken van openstaande functies, wat resulteerde in sollicitanten die beter geïnformeerd waren en beter geschikt waren voor de rol.

a
Verhoogde betrokkenheid

De video's genereerden meer betrokkenheid op de Wienerberger kanalen, waardoor het bereik van potentiële kandidaten werd vergroot.

a
Verduidelijking van
functies

De functiegerichte video's verhelderden de verwachtingen en taken van openstaande functies, wat resulteerde in sollicitanten die beter geïnformeerd waren en beter geschikt waren voor de rol.

Keeping Track Of Our New Projcts

Web Design
Marketing
Development
UI/UX

Awarded Projects - Explore Now

Ruud & Mignon
Mindgains

Super fijn geholpen door Danny en Tom. Niet alleen super goed in hun vak omtrent video en marketing maar ook zeker in het meedenken binnen onze content. Dank mannen!

Cris Gonzalez
Mavitec

Cine Chefs is a really great partner and I just can’t wait to see where he can take us in the near future.

Thomas Meijer
TRAIDE

It was a pleasure working with Cine Chefs due to their relaxed personality, professionalism and good eye for what works on camera and what doesn't. What I especially appreciated was their involvement in directing the film - they did not just do as they were told, but actively thought along how to shape the entire film.

Olivier Sulzer
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Tom is een topper, ik beveel hem van harte aan! Hij is van alle markten thuis en kan een productie van A-Z doen. Hij denkt creatief mee, is geduldig, flexibel, professioneel, biedt veel ruimte voor feedback en heeft voor onze promofilm over Ethiopië een geweldig eindproduct afgeleverd. Niet twijfelen, meteen boeken!