Vomar - EK Campagne

Omschrijving project

Vomar benaderde ons dat ze graag wilde meegaan in het momentum van het EK van 2024. Ons doel was om content te produceren die zowel de passie voor voetbal als de merkidentiteit van de supermarkt weerspiegelde, daarbij moest het aansluiten op de lopende campagne. Door middel van diverse media, waaronder video's, foto's en GIFjes, wilden we een onvergetelijke beleving neerzetten voor alle voetbalfans en klanten van de supermarkt.

De aanpak

We begonnen met een kick-off sessie (pun intended), waarin we samen met Vomar de wensen en doelen voor het project in kaart brachten. Het merendeel van het plan stond al, maar we gingen dieper in op de details zoals filmlocaties, modellen, en rekwisieten. Tijdens deze sessie hebben we ook een gedetailleerd gameplan opgesteld om de shoot zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Kinderen als modellen brengen specifieke uitdagingen met zich mee, zoals beperkte aandachtsspanne en het moet natuurlijk wel leuk blijven. Daarom hebben we een strak schema gemaakt, met voldoende pauzes en afwisseling, om ervoor te zorgen dat iedereen fris en enthousiast bleef. Door een goede voorbereiding en een flexibele aanpak konden we alle opnames soepel en binnen de gestelde tijdslijnen realiseren. De samenwerking met Vomar was hierin cruciaal; hun input en feedback hielpen ons om een resultaat neer te zetten dat zowel zij als wij met trots konden laten zien.

De resultaten

a
VERHOOGD BEWUSTZIJN

Door middel van advertenties op Instagram, YouTube en Meta is de content gepusht naar de juiste doelgroep en is Vomar in de weken voor het EK goed onder de aandacht geweest. De beelden die wij hebben gemaakt zijn zelfs nog besproken in een item van Editie NL.

a
VERKOOP SPAARARTIKELEN

Producten die prominent in de folders werden weergegeven, zagen een verkoopstijging van gedurende de campagneperiode.

a
KLANT BETROKKENHEID

De campagne heeft de klantenbetrokkenheid verhoogd, met meer klanten die actief deelnamen aan EK-gerelateerde activiteiten en promoties.

Week folder
BBQ actie
Spaar campagne

Keeping Track Of Our New Projcts

Web Design
Marketing
Development
UI/UX

Awarded Projects - Explore Now

Ruud & Mignon
Mindgains

Super fijn geholpen door Danny en Tom. Niet alleen super goed in hun vak omtrent video en marketing maar ook zeker in het meedenken binnen onze content. Dank mannen!

Cris Gonzalez
Mavitec

Cine Chefs is a really great partner and I just can’t wait to see where he can take us in the near future.

Thomas Meijer
TRAIDE

It was a pleasure working with Cine Chefs due to their relaxed personality, professionalism and good eye for what works on camera and what doesn't. What I especially appreciated was their involvement in directing the film - they did not just do as they were told, but actively thought along how to shape the entire film.

Olivier Sulzer
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Tom is een topper, ik beveel hem van harte aan! Hij is van alle markten thuis en kan een productie van A-Z doen. Hij denkt creatief mee, is geduldig, flexibel, professioneel, biedt veel ruimte voor feedback en heeft voor onze promofilm over Ethiopië een geweldig eindproduct afgeleverd. Niet twijfelen, meteen boeken!