Concepting

Van idee naar succesverhaal

Er is weinig zo vervelend als wanneer je vol enthousiasme je nieuwe podcast publiceert – en er vervolgens slechts 4 mensen hebben gekeken of geluisterd. Toch gebeurt dit vaak. Ga daarom goed voorbereid aan de slag – en voorkom de teleurstelling.

Waarom het concept uit laten besteden?

Waarom is concepting belangrijk voor bedrijven? Een goed doordacht concept zorgt ervoor dat je boodschap duidelijk en krachtig overkomt. Het geeft richting aan je project en zorgt ervoor dat alle elementen naadloos op elkaar aansluiten. Door te investeren in concepting, vergroot je de kans op een succesvolle uitvoering en een grotere impact op je doelgroep.

Why us?

 

 

Bij ons krijg je de creatieve ondersteuning die je nodig hebt om je ideeën tot leven te brengen. We werken samen met jou om innovatieve en effectieve concepten te ontwikkelen die perfect passen bij jouw doelen en visie.

 

We werken met

Het process

Voorbespreking

We kijken samen met jullie naar de huidige probleemstelling en vooral ook het beoogde resultaat. Hoe we daar komen? Dat bespreken we in een strategische sessie bij jullie of ons op kantoor.

Feedback

Dit is het moment waarop jullie kunnen schieten. Waar gaan jullie op aan en wat kan eventueel beter. De puntjes op de i, zodat iedereen achter het plan staat. Dan kunnen we daarna aan de slag!

Vomar EK-campagne 2024
Concept ontwikkeling

Met de input van de strategische sessie gaan we aan de slag. We werken dit uit in een document, maken moodboards en leggen dit vervolgens aan jullie voor.

Productie

Go time! Nu is het tijd om het plan uit te werken. Dit doen we samen, vooral met veel plezier.

Wat klanten over ons zeggen

Bob Kamp
Maters Transport

Vanuit Maters Huissen samen mogen werken met Danny en Tom. Geweldige, creatieve gasten en communicatie verliep soepel. Konden voldoen aan al onze wensen en het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen!

Emiel Driesten
Koffiestation

Geweldige filmmakers. Erg aangename werkhouding, meedenkend en professioneel. Heldere en snelle communicatie. Prachtig eindresultaat, super tevreden!

Jordie Sparidaans
Wienerberger

Een videograaf binnen de (maak-)industrie vraagt écht wat anders dan een reguliere videograaf! Het vraagt inlevingsvermogen, passie en toegankelijkheid. Dit alles beheerst Tom en dat maakt hem voor ons dé ideale videograaf om onze volledige geautomatiseerde werkprocessen inzichtelijk te maken. Dienstverlenend ten top! Dank Tom.

Olivier Sulzer
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Tom is een topper, ik beveel hem van harte aan! Hij is van alle markten thuis en kan een productie van A-Z doen. Hij denkt creatief mee, is geduldig, flexibel, professioneel, biedt veel ruimte voor feedback en heeft voor onze promofilm over Ethiopië een geweldig eindproduct afgeleverd. Niet twijfelen, meteen boeken!

Thomas Meijer
TRAIDE

It was a pleasure working with Cine Chefs due to their relaxed personality, professionalism and good eye for what works on camera and what doesn't. What I especially appreciated was their involvement in directing the film - they did not just do as they were told, but actively thought along how to shape the entire film.

Cris Gonzalez
Mavitec

Cine Chefs is a really great partner and I just can’t wait to see where he can take us in the near future.

Ruud & Mignon
Mindgains

Super fijn geholpen door Danny en Tom. Niet alleen super goed in hun vak omtrent video en marketing maar ook zeker in het meedenken binnen onze content. Dank mannen!

Ready to take the leap?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!