Welkom in Huissen

Ontdek Quadrant A15

Aan de rand van Huissen - dicht bij de A15 - bevindt zich Quadrant A15. Dit is een modern bedrijfsverzamelgebouw met inpandige opslagverhuur. Op dit moment huren wij unit 001 - op de begane grond - direct tegenover de entree (zie afbeelding). Omdat we vanwege een fusie een andere locatie op het oog hebben, zoeken we een kandidaat om ons huidige contract over te nemen. Tegen gunstige voorwaarden uiteraard!

Goed bereikbaar

Het Agropark, zoals het omliggende gebied heet, is zowel vanuit regio Arnhem als Nijmegen goed bereikbaar. Met pakweg 10 autominuten ben je zowel in Arnhem als in Nijmegen. Er is ruim voldoende parkeerplek voor jezelf, personeel en klantbezoek (inclusief laadpalen).

Tijdelijk met €125,- huurkorting p/mnd

De betreffende unit (001) staat formeel aangeboden voor €775,- per maand. Wij bieden een nieuwe kandidaat tot februari 2025 een huurkorting van €125,- per maand aan. Dit in de vorm van een eenmalige overboeking ter waarde van het bedrag, op het moment van overname van het contract. Je betaalt tot februari 2025 dus slechts €650,- per maand i.p.v. €775,-.

Vestig je bedrijf op een moderne locatie

a
Een ruim
kantoor van 43m2

Met een grootte van 43m2 is de unit geschikt voor starters, tot bedrijven met circa 5 werkplekken. Daarnaast beschik het over een aparte vergaderruimte (zie onderstaande afbeelding)

a
Zeer goed
bereikbaar

Het kantoor ligt op pakweg 10 autominuten afstand van zowel Arnhem als Nijmegen.

a
Post- en
pakketservice

Post ontvang je in je eigen brievenbus en eventuele pakketten worden ontvangen en verzameld bij het naastgelegen BartBoxx, ookal ben je zelf niet aanwezig.

Neem een virtuele tour!

Keeping Track Of Our New Projcts

Web Design
Marketing
Development
UI/UX

Awarded Projects - Explore Now

Ruud & Mignon
Mindgains

Super fijn geholpen door Danny en Tom. Niet alleen super goed in hun vak omtrent video en marketing maar ook zeker in het meedenken binnen onze content. Dank mannen!

Cris Gonzalez
Mavitec

Cine Chefs is a really great partner and I just can’t wait to see where he can take us in the near future.

Thomas Meijer
TRAIDE

It was a pleasure working with Cine Chefs due to their relaxed personality, professionalism and good eye for what works on camera and what doesn't. What I especially appreciated was their involvement in directing the film - they did not just do as they were told, but actively thought along how to shape the entire film.

Olivier Sulzer
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Tom is een topper, ik beveel hem van harte aan! Hij is van alle markten thuis en kan een productie van A-Z doen. Hij denkt creatief mee, is geduldig, flexibel, professioneel, biedt veel ruimte voor feedback en heeft voor onze promofilm over Ethiopië een geweldig eindproduct afgeleverd. Niet twijfelen, meteen boeken!