Hart van Noord-Holland

Videoproductie in Alkmaar

We hebben bijna een week lang opnames gemaakt voor deze videoproductie in Alkmaar. De promovideo's video's richten zich op twee specifieke doelgroepen - plezierzoekers en inzichtzoekers van de stad. Onze focus lag op het vastleggen van de unieke aspecten van Alkmaar en haar regio, in opdracht van Alkmaar Marketing.

De aanpak

Samen met Hart van Noord-Holland hebben de doelgroepen geanalyseerd om inzichtelijk te krijgen welke locaties en bezienswaardigheden de moeite waard waren om langs te gaan. De video's benadrukten de unieke verkoopargumenten (USP's) van Alkmaar, met speciale aandacht voor cultuurhistorie, diversiteit in landschap en winkelervaringen. Het uiteindelijke doel was om films te creëren die zowel boeiend als informatief zijn. We hebben beelden gedraaid die gebruikt konden worden om de schoonheid en diversiteit van Alkmaar te laten zien, waardoor potentiële bewoners en bezoekers werden aangetrokken.

De resultaten

a
Verhoogde bewustzijn

De cityfilms worden getoond op de website van Alkmaar Prachtstad, bij de VVV, in hotelkamers, op social media en de campagnes.

a
USP'S VAN
ALKMAAR VISUEEL GEMAAKT

Door de focus op cultuurhistorie, diversiteit in landschap en winkelmogelijkheden, hebben we de unieke verkoopargumenten van Alkmaar benadrukt en extra uitgelicht.

a
TOEKOMSTIGE BEWONERS
& BEZOEKERS ENTHOUSIAST GEMAAKT

De films hebben potentiële bewoners en bezoekers kennis laten maken met Alkmaar, hun nieuwsgierigheid gewekt en hen enthousiast gemaakt.

Keeping Track Of Our New Projcts

Web Design
Marketing
Development
UI/UX

Awarded Projects - Explore Now

Ruud & Mignon
Mindgains

Super fijn geholpen door Danny en Tom. Niet alleen super goed in hun vak omtrent video en marketing maar ook zeker in het meedenken binnen onze content. Dank mannen!

Cris Gonzalez
Mavitec

Cine Chefs is a really great partner and I just can’t wait to see where he can take us in the near future.

Thomas Meijer
TRAIDE

It was a pleasure working with Cine Chefs due to their relaxed personality, professionalism and good eye for what works on camera and what doesn't. What I especially appreciated was their involvement in directing the film - they did not just do as they were told, but actively thought along how to shape the entire film.

Olivier Sulzer
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Tom is een topper, ik beveel hem van harte aan! Hij is van alle markten thuis en kan een productie van A-Z doen. Hij denkt creatief mee, is geduldig, flexibel, professioneel, biedt veel ruimte voor feedback en heeft voor onze promofilm over Ethiopië een geweldig eindproduct afgeleverd. Niet twijfelen, meteen boeken!