VIDEOPRODUCTIE ALKMAAR

a

"Van video hebben we kaas van gegeten!"

Alkmaar, een bruisende stad. Een stad bekend van onder andere de kaasmarkt.

In en rondom Alkmaar is er natuurlijk veel te beleven: ga een dag naar het strand, plunder je bankrekening in de binnenstad of vaar mee door de romantische grachten.

Een van onze eigenaren (Tom) woont niet voor niets al jaren in deze prachtige stad.

Juist omdat er zoveel te beleven valt, vinden veel van onze videoproducties plaats in of rondom Alkmaar.  Zo hebben we zelfs verschillende promotievideo’s geproduceerd voor Alkmaar Marketing, om de stad voor toeristen op de kaart te zetten.

Vanuit Cine Chefs helpen we je graag verder bij het realiseren van jouw volgende videoproductie in Alkmaar, groot of klein!

videoproductie alkmaar
Thomas Traide
Thomas Traide
12/01/2024
Tom came to Ethiopia to shoot 2 videos, which both turned out great! The first was a promotional video about the impact of Dutch companies on the Ethiopian economy for TRAIDE Foundation and the Netherlands Embassy. He also shot a video documenting a coffee trade mission organized by TRAIDE and the International Trade Center. It was a pleasure working with Tom due to his relaxed personality , professionalism and good eye for what works on camera and what doesn't. What I especially appreciated was his involvement in directing the film - he did not just do as he was told, but actively thought along how to shape the entire film.
Mindgains
Mindgains
29/11/2023
Super fijn geholpen door Danny en Tom. Niet alleen super goed in hun vak omtrent video en marketing maar ook zeker in het meedenken binnen onze content. Dank mannen!
Unity Brothers
Unity Brothers
22/11/2023
Wij hebben meerdere projecten gedraaid samen met Danny en blijven graag terugkomen. Er wordt altijd kwaliteit geleverd en het is een zeer prettige partij om samen mee te werken!
Pim Heijmans
Pim Heijmans
21/11/2023
Danny is een oprechte, fijne, gemotiveerd en innovatieve ondernemer met een drive en passie om een fantastische ervaring te creëren op film. Hij weet te verrassen, pakt aan en denkt goed mee om samen met zijn team ervoor te zorgen dat er een geweldig eindproduct afgeleverd wordt.
Marc van Bussel
Marc van Bussel
05/10/2021
This is a very good company for producing video's. I have had good experiences with them!
Ben Kregting
Ben Kregting
24/02/2021
Zeer professioneel, goede kwaliteit , alles wat je zoekt op digitale groei , voor je bedrijf, mooie fijne samenwerking !
Implantonium Centrum voor Implantologie
Implantonium Centrum voor Implantologie
31/01/2017
We hebben Vermeulen benaderd voor het beheren van ons advertentiebudget. Er wordt altijd net gerapporteerd en de advertenties zijn goed geoptimaliseerd. Zeer tevreden!

Haal het maximale uit jouw videoproductie in Alkmaar

Vanuit Cine Chefs denken we graag met je mee, zodat je het maximale uit jouw videoproductie haalt.

Niks is zo zonde als een geweldige video zonder kijkers. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden om een video actief in de markt te zetten.

Dat kan organisch via kanalen zoals bijvoorbeeld Instagram, Youtube, LinkedIn. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om doelgericht in Alkmaar met video-advertenties aan de slag te gaan. 

Met onze kennis van kanalen zoals Youtube (Ads), Instagram, TikTok en LinkedIn, helpen we bedrijven in en rondom Alkmaar om het maximale uit een videoproductie te halen.

✔ Totale ontzorging bij het bedenken, maken en verspreiden van videoproducties

✔ Gevestigd in Nijmegen en Alkmaar voor een brede, landelijke dekking

✔ Een videoproductie met Cine Chefs staat garant voor een traject vol plezier!

Voorbeelden van ons werk