VIDEOPRODUCTIE NIJMEGEN

a

"Al mot ik krupe!"

Nijmegen, de stad van de Stevenskerk en met een rijke historie. Danny (een van onze oprichters) is er toevallig geboren en getogen. 

Het is dan ook niet gek dat we veel van onze videoproducties in en rondom Nijmegen – de oudste stad van Nederland – doen. 

Bereik klanten in en rondom Nijmegen met een pakkend videoconcept. We helpen je graag op weg bij het bedenken van het juiste format, want een pakkende video(serie) helpt je bij het creëren van online zichtbaarheid voor jouw merk.

Daarnaast zet een goede video vaak aan tot actie, waardoor iemand besluiten om te solliciteren, te reageren of om iets te bestellen of kopen.

Vanuit Cine Chefs helpen we je graag verder bij het realiseren van jouw volgende videoproductie, groot of klein!

videoproductie nijmegen
Thomas Traide
Thomas Traide
12/01/2024
Tom came to Ethiopia to shoot 2 videos, which both turned out great! The first was a promotional video about the impact of Dutch companies on the Ethiopian economy for TRAIDE Foundation and the Netherlands Embassy. He also shot a video documenting a coffee trade mission organized by TRAIDE and the International Trade Center. It was a pleasure working with Tom due to his relaxed personality , professionalism and good eye for what works on camera and what doesn't. What I especially appreciated was his involvement in directing the film - he did not just do as he was told, but actively thought along how to shape the entire film.
Mindgains
Mindgains
29/11/2023
Super fijn geholpen door Danny en Tom. Niet alleen super goed in hun vak omtrent video en marketing maar ook zeker in het meedenken binnen onze content. Dank mannen!
Unity Brothers
Unity Brothers
22/11/2023
Wij hebben meerdere projecten gedraaid samen met Danny en blijven graag terugkomen. Er wordt altijd kwaliteit geleverd en het is een zeer prettige partij om samen mee te werken!
Pim Heijmans
Pim Heijmans
21/11/2023
Danny is een oprechte, fijne, gemotiveerd en innovatieve ondernemer met een drive en passie om een fantastische ervaring te creëren op film. Hij weet te verrassen, pakt aan en denkt goed mee om samen met zijn team ervoor te zorgen dat er een geweldig eindproduct afgeleverd wordt.
Marc van Bussel
Marc van Bussel
05/10/2021
This is a very good company for producing video's. I have had good experiences with them!
Ben Kregting
Ben Kregting
24/02/2021
Zeer professioneel, goede kwaliteit , alles wat je zoekt op digitale groei , voor je bedrijf, mooie fijne samenwerking !
Implantonium Centrum voor Implantologie
Implantonium Centrum voor Implantologie
31/01/2017
We hebben Vermeulen benaderd voor het beheren van ons advertentiebudget. Er wordt altijd net gerapporteerd en de advertenties zijn goed geoptimaliseerd. Zeer tevreden!
videoproductie nijmegen stevenskerk

Haal het maximale uit jouw videoproductie in Nijmegen

Het is natuurlijk mooi als een video er prachtig uitziet, maar je maakt een video vaak met een achterliggend doel. Denk bijvoorbeeld aan het werven van nieuw personeel, het generen van nieuwe aankopen of ter versterking van een merk.

Daarom helpen we bedrijven niet alleen bij het bedenken en produceren van video’s, maar ook bij het verspreiden.

Want op welke kanalen kun je – en ga je – jouw video verspreiden? Kies je enkel voor organisch verkeer, of heb je ook interesse om met jouw video te adverteren?

Met onze kennis van kanalen zoals Youtube (Ads), Instagram, TikTok en LinkedIn, helpen we bedrijven in en rondom Nijmegen om het maximale uit een videoproductie te halen.

✔ Totale ontzorging bij het bedenken, maken en verspreiden van videoproducties

✔ Gevestigd in Nijmegen en Alkmaar voor een brede, landelijke dekking

✔ Een videoproductie met Cine Chefs staat garant voor een traject vol plezier!

Voorbeelden van ons werk